Echipa

Echipa noastră este atuul cel mai valoros al agenţiei!

 

Ne-am lansat în februarie 2013 cu o echipă formată profesional în agenţii de marketing online multinaţionale şi cu marea dorinţă de a ajuta business-urile din România să se promoveze online ca “în afară”. În acelaşi an am reuşit să obţinem certificarea de agenţie Partener Google.

Am creat sute de strategii şi campanii online de succes pentru cele mai diverse şi interesante verticale: auto, home&deco, IT, electronice & electrocasnice, cabinete de avocatură, medicină, turism, fashion, pharma, cadouri, transport, etc.

Ne definim ca agenţie Performance, axată pe creşterea profitabilităţii online prin înţelegerea aprofundată a fiecărui business în parte.
Reuşim să creăm campanii de succes atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii, repartizând bugetul alocat în canalele de promovare cele mai potrivite.

Participăm activ la trainingurile avansate Google şi evenimentele de marketing online şi ne informăm în permanenţă, pentru a fi cu un pas înaintea lansării noilor instrumente online. Implementăm astfel, inclusiv produse Beta (în faza de testare) în campaniile clienţilor, înaintea lansării lor oficiale în România.

În 2016 am obţinut cel mai înalt grad de certificare, Premier Google Partner. Prin această distincţie, Google indică agenţiile de top ca urmare a atingerii unui înalt nivel de performanţă în campaniile desfăşurate.

Tot în 2016 am obţinut Best Social Media Presence la Gala Premiilor eCommerce GpeC, alături de unul dintre cei mai vechi clienți ai nostri, Cupio.

Campanii de marketing
online premiate
11 ani
de experienta

Gun Media înseamnă o echipă de specialiști dornici să afle mai mult despre afacerea ta și să creeze campanii profitabile.

Află mai multe

CLIENȚI

Ei sunt cei ce au incredere in noi!

Gun Media ne-a oferit într-un timp foarte scurt rezultatele dorite. Foarte importante sunt şi sugestiile pe care le primim în vederea îmbunatăţirii rezultatelor. Apreciem profesionalismul şi promptitudinea.”

Nicoleta Tache – E-Commerce Manager, Evolio

“Când am început colaborarea cu Gun Media ne doream o agenţie care să poată răspunde nevoilor noastre complexe de comunicare şi un partener de încredere.

Am fost mulţumiţi de rezultatele obţinute, de profesionalismul şi de rapiditatea cu care au identificat şi implementat cele mai bune soluţii pentru noi.”

Cristina Cojocaru – Specialist Comunicare, Secom

“Comunicare foarte bună, deadline-uri respectate, experienţă profesională.

Aşa s-ar putea traduce colaborarea cu Gun Media, agenţie care ştie tot ce mişcă pe piaţa Google, un canal indispensabil în promovarea online a oricărui business de succes.”

Rodica Boitos – Director Marketing, German Electronics

“Am început să lucrăm cu echipa Gun Media încă dinainte de lansarea
oficială în România, în anul 2013. Faptul că suntem în 2017 și încă avem campanii încredințate către ei demonstrează că am făcut alegerea potrivită.
Am demarat doar cu campania SEO la început, dar energia de care au dat dovadă pe parcurs ne-au convins să le încredințăm pentru o lungă perioadă și campaniile de Social Media și Facebook Ads.

Ne place să lucrăm cu Gun Media pentru că sunt implicați și vin cu idei aplicabile businessului nostru. Sunt creativi, dar cel mai important este că livrează bine și la timp.”

Marius Solescu - Country Manager Ferratum Romania

“Am început colaborarea cu echipa Gun Media încă din etapa în care proiectul nostru era doar pe hârtie. Pe parcursul întregii colaborări au dat dovadă de implicare, promptitudine și ne-au demonstrat că am făcut alegerea perfectă pentru a crește împreună acest business.”

Răzvan Ștefănescu - General Manager Cupio.ro

Contactează-ne

DEPARTAMENT VÂNZARI

0732.997.693

Bd. Gheorghe Șincai Nr. 9A, etaj 5
Sector 4, București, România

VEZI HARTA